Sportmarketeer Fabian


Welkom op mijn website. Ik ben Fabian van den Berg en ik ben 19 jaar oud. Ik ben woonachtig in het mooie Montfoort. Daarnaast zit ik nu in mijn 3e jaar van mijn opleiding Sportmarketing & Management. De studie volg ik in Rotterdam. Elke twee weken komt er een leuke blog online. Hierin behandel ik mijn gebeurtenissen en activiteiten die ik mee heb gemaakt. Ik probeer jullie mee te nemen hoe ik het beleefd heb.

Ik ben momenteel bezig met een opdracht bij de KNVB. In de afgelopen periode zijn we begeleid door Ellen Ter Avest. Bij de KNVB is het al jaren bekend dat er een scheidsrechter te kort is. Onze onderzoeksvraag dat wij hebben vastgesteld is: Hoe kan de KNVB verenigingen in de districten noord en oost voorzien in de wensen en behoeften met betrekking tot clubarbitrage? Dit probleem is vastgesteld door het onderzoek dat heeft plaats gevonden bij de verenigingen. Dit probleem moesten wij aanpakken. Dit doe ik samen met Bart Nederveen, Youri Kuipers en Sven Leenards.

We zijn de afgelopen tijd veel op pad geweest. Door met veel partners en experts gesprekken te voeren, hebben wij onze kennis verder uit kunnen breiden op het gebied van clubscheidsrechters. In de blogs vertel ik jullie hier nog meer over. Veel lees plezier!