Het Team


Youri Kuipers:

mijn passie voor arbitrage is vanaf het moment dat ik in 2014 voor de KNVB ben gaan fluiten alleen maar groter geworden. Momenteel ben ik als KNVB-official actief in de hoogste jeugdgroep. Ik kijk er erg naar uit om vervolg te mogen geven aan het onderzoek waar ik mijzelf het afgelopen halfjaar ook mee bezig heb gehouden.

Bart Nederveen:

20 jaar geleden geboren in Delft, tegenwoordig wonend in Nootdorp. Als voetballer in hart en nieren is dit project voor de KNVB een unieke kans voor mij. Ik hoop de komende periode meer te leren over de organisatie en natuurlijk een verschil te maken met het project wat wij gaan draaien.

Sven Leenards:

19 jaar en ik kom uit Den Haag. Ik heb een grote passie voor Formule 1 en voetbal. Ieder weekend staat dan ook in het teken van deze sporten! Continue ben ik bezig met mijn eigen ontwikkeling en probeer ik het maximale uit mezelf halen. Met dit project hoop ik dan ook veel impact te maken, om echt een verschil te maken in het arbitragelandschap!

Fabian van den Berg:

19 jaar en ik kom uit Montfoort. Momenteel voetbal ik bij Montfoort in het 4e elftal. Naast dat ik er speel, ben ik ook de trainer van het elftal. We spelen lekker in de kelderklasse. Heel af en toe fluit ik een wedstrijd voor de club. Het lijkt mij een unieke kans om met dit vraagstuk aan de slag te gaan. Ik merk bij mijn eigen club dat er een scheidsrechters tekort is. We hebben al regelmatig geen scheidsrechter gehad. Dan moest iemand uit mijn eigen team de wedstrijd gaan fluiten.