Afscheid

Tijd om afscheid te nemen – Blog 7

Tijd om afscheid te nemen – Blog 7


(Week 13 & 14)

De laatste blog is een feit. The Finals zit er bijna op. Op 10-6-2019 moet ik mijn portfolio inleveren. Daarom kan ik geen blogs meer posten op de pagina. De afgelopen week ben ik vooral bezig geweest met mijn portfolio. Deze heb ik de afgelopen dagen vormgegeven. Ook zijn we aan de slag geweest met het draaiboek. Dit gaan we presenteren aan Ellen en de belanghebbenden. Dit staat gepland op 19-6-2019.

Draaiboek

Om haar een goed beeld van het programma te geven, hebben we haar een draaiboek gegeven. Dit draaiboek heb ik samen met Sven gemaakt. In het draaiboek staan alle bijeenkomsten helemaal uitgewerkt. Het draaiboek ligt nog niet op alle punten vast, maar het geeft een goed beeld van de bijeenkomsten. Ze was erg tevreden over onze inspanning. Het gaf haar meer duidelijkheid over de bijeenkomsten.
Daarnaast hebben we het gehad over de eindpresentatie. We moeten zo veel mogelijk mensen bereiken. Als we dat doen, beland het programma niet ergens in de la. Ze heeft er de 100% vertrouwen in dat we het goed gaan afsluiten.

Nog niet klaar

Nadat we ons portfolio hebben ingeleverd, zijn we nog niet klaar. We gaan nog op gesprek met PEC Zwolle. Dit staat op 12-6-2019 gepland. Ik heb hier ontzettend veel zin in. We kunnen ons concept testen bij een betaald voetbal organisatie. Jan Bosscher heeft dit gesprek voor ons geregeld. Het gesprek met Jan Bosscher heeft veel zin gehad. Ook willen we graag nog een gesprek voeren met Arag. We willen graag ons concept testen bij een bedrijf. We hebben dit al eerder gedaan bij Adecco. Alleen was ons programma toen nog niet helemaal uit gewerkt. Nu is het veel uitgebreider geworden.

Afscheid nemen

De afgelopen maanden heb ik jullie meegenomen met mijn activiteiten. Aan alle leuke dingen komt een einde. Ik hoop dat ik jullie elke twee weken heb kunnen vermaken met een blog. Deze blog is een stuk korter vergeleken met de andere blogs. In deze weken is er veel minder gebeurd. We hebben ons vooral gefocust op ons portfolio. Ben je benieuwd naar mijn ontwikkeling tijdens The Finals? Check dan mijn houdingen. In deze periode stonden vier houdingen centraal. Dit zijn mijn professionele, ondernemende, overtuigende en nieuwsgierige houding. Ik heb dit geschreven in een betoog. Het is een korte samenvatting van mijn blogs. In mijn blogs heb ik regelmatig over mijn ontwikkeling gesproken.

Ik wil jullie bedanken voor het lezen van mijn blogs. Tijdens mijn stage periode ben ik weer van plan om een blog bij te houden. De stage periode vindt plaats in februari 2020.


Geen reacties

    Laat een bericht achter